Kuvaus
Kata pöytään lammasherkkuja ympäri vuoden – alkuruokia, keveitä lounasannoksia ja pääruokia. Lammasruokakirjan ohjeet on rytmitetty vuodenaikojen mukaan, ja niissä hyödynnetään monipuolisesti kauden vihanneksia, juureksia ja hedelmiä. Keväällä liha saa seurakseen vaikkapa raparperia ja parsaa. Kesän aineksiin kuuluvat tuoreet yrtit, kesäkurpitsa ja munakoiso, syksyllä suositaan erilaisia kaaleja, juureksia ja sieniä. Talvella liedellä muhivat viekoittelevasti tuoksuvat mausteiset pataruoat. Upeat ruokakuvat tuovat veden kielelle ja innostavat kokkaamaan. Mukana on vinkkejä ohjeiden muuntelusta. Lampaanliha on herkullista, monipuolista ja ekologista syötävää. Kirjan ohjeissa käytetään sekä karitsan- että lampaanlihaa, ja useimmat ohjeet sopivat molemmille. Lisäksi Lammasruokakirja opastaa sinua lihan käsittelyssä, leikkaamisessa ja kypsentämisessä ja kannustaa hyödyntämään edullisempiakin ruhonosia. Myös niistä syntyy mahtavia makuelämyksiä.